Christine Winberg Nielsen

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Christine Winberg Nielsen
Christine Winberg Nielsen
Kiroprator
Christine Winberg Nielsen
Christine Winberg Nielsen
Kiropraktor

Christine Winberg Nielsen er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i januar 2007. Hun har taget sin obligatoriske turnusuddannelse i Kiropraktisk Klinik hos Jesper Vesterlund i Kolding fra 2007-2008, hvorefter hun havde fastansættelse i yderligere 3½ år i den samme klinik. Under ansættelsen i Kolding havde Christine funktion som kritisk revisor i Kiropraktorforening Region Syddanmark i perioden 2009-2011.
Siden august 2011 har hun haft ansættelse i Århus Rygcenter Kiropraktisk Klinik i Viby J. Gennem sine 4 år i Viby J. har hun i stort omfang beskæftiget sig med kroniske ryg-og nakkepatienter og genoptræning af disse i et tværfagligt samarbejde med massører, akupunktører og fysioterapeuter.

Særlige kompetenceområder

Christine har stor erfaring med behandling af kroniske problemstillinger af bevægeapparatet, herunder uspecifikke lænde-og nakkesmerter, prolaps i ryg og nakke.
Hun har videreuddannet sig i blandt andet ekstremitetsbehandling til behandling af smerter i fødder, knæ, hofter, skuldre, albuer og hænder.
Desuden har hun taget videreuddannelse i Gonstead-behandling , DNS (Dynamic Neuromuscular stabilization) og KISS-KIDD –syndromer hos børn.

Aktuelt er Christine i gang med en videreuddannelse inden for Z-health og funktionel neurologi.

Christine er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.