Christine Winberg Nielsen

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Christine Winberg Nielsen
Christine Winberg Nielsen
Kiroprator
Christine Winberg Nielsen
Christine Winberg Nielsen
Kiropraktor

Christine er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 2007. Hun har taget sin 1-årige turnusuddannelse i Kolding, hvorefter hun havde ansættelse i yderligere 3½ år i den samme klinik. Under ansættelsen i Kolding havde Christine desuden funktion som kritisk revisor i Kiropraktorforening Region Syddanmark i perioden 2009-2011.

Efterfølgende har Christine været ansat i Århus Rygcenter Kiropraktisk Klinik i Viby J, hvor hun i stort omfang har beskæftiget sig med kroniske ryg-og nakkepatienter og genoptræning af disse i et tværfagligt samarbejde med massører, akupunktører og fysioterapeuter.

Særlige kompetenceområder

Christine har stor erfaring med behandling af kroniske problemstillinger af bevægeapparatet, herunder uspecifikke lænde-og nakkesmerter, prolaps i ryg og nakke.

Christine deltager løbende i videreuddannelse og har blandt andet videreuddannet sig i ekstremitetsbehandling (til behandling af smerter i fødder, knæ, hofter, skuldre, albuer og hænder), Gonstead-behandling, DNS (Dynamic Neuromuscular Stabilization) og KISS-KIDD –syndromer hos børn.

Christine er videreuddannet inden for Z-Health og bruger den funktionelle neurologi i sin behandlingstilgang.

Christine er medlem af Dansk Kiropraktor Forening.