SuperSole

Du er her: Forside \ Behandling \ Fysioterapi \ SuperSole
SuperSole
Tværfaglig behandling

SuperSole

Supersole er et behandlingskoncept rettet mod at korrigere fodens stilling, så led og muskler kan arbejde naturligt, og der skabes balance opefter i systemet.

Læs om fod- og ankelsymptomer

Foden er den del af kroppen der udsættes for størst belastning når du står, går, løber og dyrker sport. Samtidig er fødderne kroppens fundament, og fejlstillinger her kan påvirke kroppen længere oppe. På den måde kan der opstå skader i fødder, knæ, hofte, bækken og ryg.

At se og forstå disse sammenhænge forudsætter en grundig undersøgelse af en specialuddannet fysioterapeut. Læs mere om fysioterapeuter og fodindlæg på supersole.dk her.

Højbjergklinikkens fysioterapeut Isaac R. Ervandian har gennemgået Supersoles specialuddannelse og kan hjælpe dig med indlæg til dine sko.

Indlægssåler kan være relevante for alle lige fra elitesportsudøveren, til motionisten eller blot til hverdagsbrug. Der findes forskellige typer af indlæg, beregnet til sport, til arbejde eller til generel hverdag. Der findes også indlæg til børn og til mere sarte fødder. Se indlæggene her.

Ens for alle indlæggene er, at de er dynamiske. Det betyder, at de stimulerer til optimal afvikling og således træner og styrker foden ved almindelig gang.

Sådan foregår det, hvis du skal have Supersoles

Fysioterapeuten vil i undersøgelsen se på din fod og vurdere din fodtype samt se på, hvordan du står og bevæger dig. Herefter vurderes behovet for indlæg, og hvis fysioterapeuten mener, at et indlæg kan hjælpe dig, vil han sammen med dig vælge den rette type. Herefter opvarmes sålerne, så de kan formes efter din fods unikke karakteristika, således at foden rettes mod en mere hensigtsmæssig stilling og funktion.

Ud over fremstilling af selve indlæggene indebærer Supersole-konceptet også en nøjagtig gennemgang af de anatomiske forhold i foden og resten af kroppen kombineret med fysioterapeutisk behandling og instruktion i en række øvelser.

Find mere information på Supersole.dk

Supersole fysioterapi
Fysioterapeut supersole