Dårlig holdning

Du er her: Forside \ Symptomer \ Nakke \ Dårlig holdning
Dårlig holdning
Fremskudt hoved, fremroterede skuldre, rund/sammesunket brystryg

En anden hyppig årsag til nakke-, skulder- og/eller armsmerter er dårlig holdning. Fremskudt hoved, fremroterede skuldre, rund/sammesunket brystryg ses tit allerede en tidlig alder. Nogle mennesker har en medfødt dårlig holdning som fx ved mb. Scheuerman, mens andre blot har en dårlig holdning, tit forværret af dårlige arbejdsstillinger og ergonomi. Dette ser vi tit ved teenagerne – et problem, som forværres af, at mange af deres interesser og skolearbejde foregår ved bærbare computere.

Symptomer

Symptomerne er mange, og som oftest kommer de snigende over en lang periode. Typiske symptomer er øm- og træthed i nakke/skulder og brystryg, hovedpine, svimmelhed, stikken/prikken eller smerter i armene. Til tider er der også problemer med verjtrækningen.

Tværfaglig behandling

Problemerne i nakke/skulder og arm har tit mange forskellige facetter, og derfor kan det være meget gavnligt at kombinere kiropraktorbehandling med massage og øvelser hos fysioterapeut. På Højbjergklinkken kan vi sammensætte tværfaglige behandlingsforløb, så uanset hvem du har valgt som din behandler, vil du blive guidet videre, hvis der er behov for det.

Læs om behandling ved kiropraktor

Har du spørgsmål vedrørende problemer med dårlig holdning?

Kontakt klinikken via vores formular, mail eller telefon.

Mensendieck