Søren Munkholm

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Søren Munkholm
Søren Munkholm
Fysioterapeut
Søren Munkholm
Søren Munkholm
Fysioterapeut

Søren er uddannet fysioterapeut fra VIA University College i Aarhus i 2018. Efterfølgende har han arbejdet på kiropraktorklinikker i henholdsvis Randers og Viborg. Sideløbende har han været tilknyttet som ekstern konsulent ved Better Health. Han har sideløbende med arbejdet på privatklinik taget en master i smertevidenskab og tværfaglig smertebehandling fra Aalborg universitet som han afsluttede i 2022. Her skrev han også flere opgaver om hjernerystelser og piskesmæld.

Han har et stort interessefelt indenfor sport og har derfor en bred forståelse for de individuelle krav de enkelte sportsgrene kræver. Han har særlige erfaring med fodbold, både via egne erfaringer, men også via ansættelser ved FC Skanderborg og Aarhus 1900 fodbold.

Søren har særlige kompetencer indenfor længerevarende muskuloskeletale smerter, hovedpine, hjernerystelser og svimmelhed. Sidstnævnte blandt andet via et samarbejde med en øre-, næse- og halslæge.

Søren har løbende taget kurser i relation til behandling af smerter, men også med henblik på at give dig de bedste redskaber med til at styre din dagligdag på bedst mulig måde.