Line Press Sørensen

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Line Press Sørensen
Line Press Sørensen
Kiropraktor
Line Press Sørensen
Line Press Sørensen
Kiropraktor

Line Press Sørensen er uddannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i 1999.

Efterfølgende har jeg været ansat i Kiropraktiske klinikker i Grenå, Hammel og Kiropraktisk klinik Banegårdspladsen Aarhus.

Jeg har de sidste mange år (2005- nu) været ansat i Falck, blandt andet til at varetage kiropraktisk behandling i en stor sundhedsordning for Silkeborg kommunes ansatte.

Jeg har stor klinisk erfaring, både med at behandle akutte og kroniske smerter i bevægeapparatet.
Gennem kurser i GLA:D ryg og McKenzie terapi har jeg fokus på en grundig diagnostik og en patient-indragende behandling, hvor der tages udgangspunkt i patientens mål og behandlingspræferencer. Jeg tager udgangspunkt i mange forskellige behandlingsteknikker, således at der altid er mulighed for at finde en behandling, som passer til patientens tilstand.

Jeg har blandt andet været med til at opstarte en fokusgruppe for behandling af den ældre patient, som jeg ser som en vigtig opgave i kiropraktorpraksis.

Jeg har siddet i Dansk Kiropraktor Forenings bestyrelse i 10 år samt været formand for kiropraktorenes faglige selskab (Dansk Selskab for Kiropraktik) i perioden 2018-2020. Her har arbejdet med at kvalitetssikre kiropraktorpraksis været et kerneområde for mig.

Foruden det kliniske arbejde, har jeg et bijob som sagkyndig i kiropraktik i Styrelsen for Patientklager, og er desuden tilknyttet Syddansk Universitet som censor på kiropraktor uddannelsen.

Behandlerdage er mandag kl. 9-18, tirsdag kl. 8-17 og fredag kl. 7-13.45.