Johs N. Højberg

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Johs N. Højberg
Johs N. Højberg
Kiropraktor
Johs. N. Højberg
Johs. N. Højberg
Kiropraktor

Johs. N. Højberg er uddannet kiropraktor ved Anglo European College of Chiropractic i England i 1993. Han har i 11 år praktiseret i Holland; de første tre år i en kiropraktisk klinik, hvor han primært arbejdede med behandling af kroniske rygproblemer, de sidste otte år i egen klinik. Her behandlede han bl.a. fodboldspillere fra den lokale æresdivisionsklub og langtidsskadede elitesportsfolk i samarbejde med en sportspsykolog og tidligere hollandsk håndboldlandstræner.

Særlige kompetenceområder

Johs.’ særlige kompetenceområder er hjernerystelse/mtbipiskesmældhovedpine, og svimmelhed. I bestræbelserne på at opnå en bred viden på disse områder har han taget en kiropraktisk specialuddannelse i neurologi og blev ”Board certified chiropractic neurologist” i 1997. Gennem kurser følger han udviklingen inden for specialet; et speciale, som kun få danske kiropraktorer har. Se www.acnb.org.

Desuden er Johs. ”Fellow of the American College of Functional Neurology”, se www.acfn.org, samt ”member of European Academy of Chiropractic.

Johs. har i flere perioder virket som eksaminator/censor ved den hollandske turnusuddannelse samt som ekstern lektor ved kiropraktor uddannelsen på SDU.