Janne Danielsen

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Janne Danielsen
Janne Danielsen
Klinisk diætist og psykoterapeut
Janne Danielsen
Janne Danielsen
Klinisk diætist og psykoterapeut

Klinisk Diætist

Som diætist i Højbjergklinikken siden 2007 har jeg stor erfaring med overvægtsproblematikker, underernæring, livsstilsændring, sygdomsspecifik diætvejledning i forbindelse med forhøjet kolesterol, hjerte-kar-sygdomme, diabetes, gigt, irritabel tarm, m.m.

Ud over at være diætist i Højbjergklinikken, er jeg klinisk diætist i Aarhus Kommune, hvor jeg bla. arbejder med individuelle diætvejledninger ved sygdomme samt under- og overvægtsproblematikker i forbindelse med udskrivelse fra sygehus, i eget hjem og i plejehjem. Derudover fungerer jeg som ernæringsfaglig konsulent ved svære ernæringsproblematikker. Desuden er jeg med til at opbygge og kvalitetsudvikle den ernæringsfaglige indsats i kommunen og deltager i nationale indsatser i forhold til ernæring.

Sygehuserfaring

Fra 2007 – 2012 arbejdede jeg som klinisk diætist på Aalborg Universitetshospital med individuel diætvejledning for patienter, gruppeundervisning og projektarbejde i forhold til ernæringsrelaterede sygdomme bl.a. adipositas (gravide og patienter før knæoperation), underernæring, sygdomsbetinget underernæring, diabetes mellitus, hyperlipidæmi, aterosklerose, hypertension, artritis, cancer, spiseforstyrrelser. I 2006 var jeg klinisk diætist på Nyremedicinsk afdeling C på Aarhus Universitetshospital, Skejby, med vejledning af nyrepatienter. Derudover gav jeg Individuelle diætvejledninger og underviste på aftenhold i sund livsstil/vægttab.

Jeg er uddannet klinisk diætist fra VIA University College Aarhus. Jeg har Sundhedsstyrelsens autorisation som klinisk diætist og er medlem af Foreningen af Kliniske Diætister.

Bemærk: Diætisten er primært på klinikken om onsdagen.

Psykoterapeut

Jeg er optaget af at hjælpe andre mennesker til at lære sig selv at kende. Jeg holder af at engagere mig og bruge min uddannelse som psykoterapeut og min erfaring til at støtte og hjælpe dig til at komme videre og få et godt liv. Jeg har en anerkendende tilgang og er indlevende, empatisk og nærværende i mødet med dig.

Da jeg løbende er i supervision, er du sikker på professionel og kvalificeret hjælp fra mig.

Jeg har 11 års erfaring med at arbejde med mennesker, der ønsker forandring.

Jeg er uddannet NLP-psykoterapeut fra Dansk NLP Institut i Aarhus, www.dansknlp.dk. Ud fra en NLP-terapeutisk referenceramme arbejder jeg med opmærksomhed på, hvad du ønsker og de problemer og udfordringer, du har ved at se på årsagerne til den tilstand, du er i.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF). Jeg er underlagt tavshedspligt og følger Psykoterapeutforeningens etiske regelsæt.