Marit Bach Green

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Marit Bach Green
Marit Bach Green
Fysiurgisk massør og stemmetræner

Fysiurgisk massør

Marit Bach Green er uddannet fysioterapeut på Ergo- og fysioterapeutskolen i Vejlby 1994. Hun er desuden uddannet musikpædagog ved Det Jyske Musikkonservatorium 2003.

I 2006 blev hun uddannet IMP Instruktør i Stott Pilates. Marit arbejder som massør på Højbjergklinikken og som underviser ved Det Jyske Musikkonservatorium i fagene krop og musik samt bevægelseslære.

Stemmetræner

Marit Bach Green er uddannet fysioterapeut og sangpædagog fra Det jyske Musikkonservatorium. Som professionel stemmetræner gør hun i dag brug af begge sine uddannelser. Hun kan bruge sin viden terapeutisk – og hendes mangeårige erfaring som tale- og sangunderviser giver hende en stor indsigt i stemmens formåen og kunnen.

“Det er selvudviklende og bekræftende at udtrykke sig”

Marit har selv været udøvende sanger igennem hele sit liv, blandt andet otte år i det semiprofessionelle kor Vocal Line fra Aarhus, der høster stor international anerkendelse og har udgivet 6. album. Hun har selv været korleder for voksenkoret LYT i Aarhus, og er for nyligt ansat ved Den Jyske Sangskole i Herning.

“Det er svært at brænde igennem frygten, hvis du ikke brænder for det, du fortæller om”

Udover at Marit har tilknytning til Højbjergklinikken, underviser hun på de rytmiske uddannelser på Det Jyske Musikkonservatorium, hvor hun bruger sin viden omkring krop, stemme og musik. Hun anskuer tingene fra såvel en fysiologisk som fra en psykosomatisk vinkel.

“Med frygten kommer selvoptagetheden”

Gennem en årrække har Marit været tilknyttet Aarhus Universitet under Learning Style Lab som kursusholder for de ansatte i ”Talestemmen i en formidlingssituation”

“Jorden går nødvendigvis ikke under, fordi du ikke er perfekt”

Tidligere har Marit også været ansat ved Taleinstituttets Stemmeafdeling og har ligeledes erfaring med talepædagogers arbejde.