Lene Fich

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Lene Fich
Lene Fich
Kiropraktor
Lene Fich
Lene Fich
Kiropraktor

Lene Fich er uddannet kiropraktor cum laude ved ‘Palmer College of Chiropractic’ i USA i 1991. Hun praktiserede efterfølgende i Lyngby og Sønderborg, inden hun i 1994 flyttede til Holland. De første seks år arbejdede hun her i en kiropraktisk klinik, hvor hun behandlede patienter med akutte og kroniske smerter i nakke, ryg og lænd. Herefter drev hun egen klinik i Haag gennem ti år. I 2011 vendte Lene tilbage til Danmark og har siden været tilknyttet Højbjergklinikken.

Særlige kompetenceområder

Lenes særlige kompetenceområder er hjernerystelse, piskesmæld, hovedpine, migræne og svimmelhed. I bestræbelserne på at opnå en bred viden på disse områder har hun taget en kiropraktisk specialuddannelse i neurologi og blev ”Board Certified Chiropractic Neurologist” (DACNB) i 2003. Gennem kurser i ind- og udland følger hun udviklingen inden for specialet; et speciale, som kun få danske kiropraktorer har. Se www.acnb.org.

Lene bidrog til reportagen ‘Den Sidste Redning’ om den tidligere håndboldspiller Søs Søby’s kamp om at komme tilbage til en normal hverdag efter en alvorlig hjernerystelse. Udsendelsen blev vist i Håndboldmagasinet KONTRA på TV2 Sport i maj 2017.

Lene er medlem af Dansk Kiropraktor Forening, samt ”Member of European Academy of Chiropractic”. Desuden er hun ”Fellow of the American College of Functional Neurology”, se www.acfn.org