Anne-Marie Madsen

Du er her: Forside \ Om Højbjergklinikken \ Behandlere \ Anne-Marie Madsen
Anne-Marie Madsen
Kiroprator
Anne-Marie Madsen
Anne-Marie Madsen
Kiropraktor

Anne-Marie er uddannet kiropraktor med bifag i Idræt og Sundhed i 2012, hvorefter hun tog sin turnusuddannelse i klinik i Lyngby, og været fastansat både i Lyngby og i klinik på Frederiksberg i København.
Allerede under uddannelsen begyndte Anne-Marie at specialisere sig indenfor hendes to store passioner, nemlig behandling af babyer og børn samt idrætskiropraktik, og hun deltager løbende i efteruddannelse indenfor disse områder.

Særlige kompetenceområder

Anne-Maries særlige kompetenceområder er børne/baby-behandling, idrætsskader, samt akutte smerter i nakke, ryg og lænd. Anne-Marie benytter mange forskellige teknikker i sin behandling, herunder dry needling/medicinsk akupunktur, Mulligan mobiliserings teknik og tape med både fast tape og kinesiotape.
Hun har stor erfaring i behandling af babyer og dermed at afhjælpe problemer som kolik, dårlig søvn, uro, favoritside og generel utilpashed.

Som idrætskiropraktor rejste Anne-Marie i 2014/2015 jorden rundt med DGI´s Verdenshold, hvor hun dagligt behandlede og trænede elitegymnaster. Efterfølgende har hun arbejdet i Nordsjælland Håndbold, og behandlet herreligaholdet for akutte og kroniske skader.
Fra sæsonen 2016-17 er Anne-Marie ansat hos Århus Håndbold og varetager, sammen med den øvrige sundhedsstab, behandlingen af spillerne til træning og kampe.
Anne-Marie er sideløbende med klub- og klinikarbejde ansat hos GymDanmark som idrætskiropraktor for de 6 danske TeamGym Landshold siden 2016 og tilknyttet TGA (TeamGym Aarhus) siden 2019.

Yderligere har Anne-Marie taget Idrætskiropraktisk Efteruddannelse under Dansk Kiropraktor Forening, som hun afsluttede i juni 2017.

Anne-Marie er medlem af Dansk Kiropraktor Forening og Dansk Idrætsmedicinsk Selskab.

I fritiden dyrker Anne-Marie gymnastik, løb og svømning, samt underviser nye gymnastik-instruktører på DGIs instruktør-uddannelse.