Kostvejledning ved klinisk diætist – med udgangspunkt i dig

Sunde kost- og motionsvaner er afgørende for oplevelsen af velvære, nydelse og livskvalitet i en ofte travl og krævende hverdag. Men hvad skal man ændre for at få et sundere liv? Det kan være svært selv at se, hvor man bedst kan sætte ind.
 
Jeg kan som diætist hjælpe med den nyeste viden inden for mad og sundhed, med at udforske muligheder, holde fast og gøre det sunde sjovt og lækkert. Jeg støtter og hjælper dig frem mod livsstilsændringen.
 
En diætists vigtigste opgave er at give individuel vejledning, så kostomlægningen passer ind i din hverdag. Man skal ofte have andet end blot maden med i sine overvejelser, når man vil ændre vaner. Det kan være en opdagelsesrejse i sammenhængen mellem mad, kultur, sundhed og sygdom.
 
Sundhed handler om at have ressourcer, energi og overskud til at leve livet, sådan som man gerne vil leve det.
 
Jeg tager udgangspunkt i din hverdag, hvad du spiser og godt kan lide, hvad du laver i løbet af dagen, hvilke forventninger du har, og hvad du gerne vil opnå med kostomlægningen.

Vil du tabe dig, blot spise sundere eller spise dig fra sygdom?

Måske ønsker du at tabe dig eller at spise sundere. Eller måske ønsker du at få hjælp til at omlægge kosten på grund af sygdom som f.eks. diabetes, forhøjet kolesterol. Måske vil du gerne bruge din graviditet til at få nogle gode vaner for dig og dit barn.
 
Den individuelle kostomlægning skal passe ind i din hverdag. Det gælder både dit arbejdsliv og dit sociale liv. Denne personlige tilpasning af kosten er vigtig, da det gør det nemmere for dig at ændre dine nuværende kostvaner. Det er op til dig, hvor hurtig kostomlægningen skal ske, og hvor mange ændringer der skal foretages. Derfor sammensætter vi sammen dit helt personlige forløb. Hvis du har brug for det, udarbejdes en personlig kostplan på baggrund af dine ønsker. Som en del af konsultationen tilbydes du hver gang måling af vægt, fedtprocent, BMI, metabolic-age på en impedans-vægt. Dette foregår uden strømper.

Når fokus på mad styrer dit liv

Få prossionel vejledning af en diætist/kostvejleder

Læs om diætist Janne Danielsen

Bemærk - Diætisten er primært på klinikken om onsdagen.

 
Mandag 8.00 - 18.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 17.00
Torsdag 8.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 15.00
 
Man - tors 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.00
Højbjergklinikken - kiropraktor m.m. | Oddervej 91, 8270 Højbjerg Aarhus  | Tlf.: 86180086 | info@hoejbjergklinikken.dk