Akupunktør

Line Pedersen

Line Louisa Pedersen er uddannet registreret akupunktør ved Senius instituttet for klassisk akupunktur i Viborg.
Desuden er hun uddannet ergoterapeut fra skolen i Århus og har primært arbejdet med genoptræning i socialpsykiatrien.
 
Som akupunktør arbejder hun med at afhjælpe forskellige lidelser bl.a. allergier, hovedpine/migræne, fordøjelsesproblemer, smertetilstande, stress, søvnproblemer men beskæftiger sig især med behandling af ufrivillig barnløshed.
 
Line er sundhedsautoriseret og anerkendt akupunktør (SA-registreret) og medlem af foreningen Danske Akupunktører (DA) der berettiger til tilskud fra Sygeforsikringen Danmark.
  

Inge Neimann Herskind

Inge Neimann Herskind er uddannet akupunktør i Odense ved Institut for Klassisk Akupunktur og Uddannelse. Hun er desuden uddannet sygeplejerske og har 18 års erfaring inden for både sygehusvæsenet og speciallægeklinikker, hvor hun har arbejdet med mange forskellige specialer, herunder gynækologi og fertilitet.

Akupunktur anerkendes i dag af flere og flere i den vestlige verden, og Inge har da også via sit arbejde som sygeplejerske brugt akupunktur i hverdagen igennem flere år, bl.a. ved fertilitetsbehandling af kvinder. Desuden har hun deltaget i et pilotprojekt med akupunkturbehandling til kvinder i overgangsalderen (mod hede-/svedeture).

Inge er medlem af Danske Akupunktører (DA) og er Sundhedsaut. og anerkendt akupunktør hos Danske akupunktører

 
Mandag 8.00 - 18.00
Tirsdag 7.00 - 17.00
Onsdag 8.00 - 17.00
Torsdag 8.00 - 18.00
Fredag 7.00 - 15.00
 
Man - tors 8.00 - 17.00
Fredag 8.00 - 15.00
Højbjergklinikken - kiropraktor m.m. | Oddervej 91, 8270 Højbjerg Aarhus  | Tlf.: 86180086 | info@hoejbjergklinikken.dk