Fysioterapi

Du er her: Forside \ Behandling \ Fysioterapi
Fysioterapi
Højbjergklinikkens to fysioterapeuter tilbyder behandling og genoptræning på vores klinik i Aarhus.

Behandling ved fysioterapeut i Aarhus

Fysioterapi er behandling og genoptræning af patienter, der lider af muskelsmerter eller tilsvarende fysiske skader. Det kan være alt fra tennisalbuer og sportsskader til alvorlige motoriske problemer i forbindelse med forskellige sygdomme.

Forebyggelse, behandling og genoptræning ved fysioterapeut

Højbjergklinikkens fysioterapeuter kan bl.a. hjælpe med genoptræning efter skade, operation eller sygdom, behandling af idrætsskader, ryg-, nakke– og skuldersmerter samt fod– og knæproblemer. Derudover kan du få rådgivning om ergonomi, optimal arbejdsstilling m.m.

 

Vi gør opmærksom på, at der ikke er offentligt sygesikringstilskud til fysioterapeutisk behandling, da vores fysioterapeuter ikke er under offentlig overenskomst. Sygeforsikring “danmark” yder tilskud til fysioterapi.

 

Book en tid online hos en af vores erfarne fysioterapeuter ved at klikke på den blå knap her på siden.

SuperSole

Højbjergklinikkens fysioterapeut Isaac Ervandian er certificeret SuperSole-behandler. SuperSole er et behandlingssystem for fodrelaterede problemer, som kombinerer den velkendte fysioterapeutiske behandling med muligheden for at få lavet individuelt tilpassede indlægssåler til de patienter, der har behov for det.
Læs mere om SuperSole.

Klinikkens fysioterapeuter

Isaac R. Ervandian
Isaac R. Ervandian
Fysioterapeut
Søren Munkholm
Søren Munkholm
Fysioterapeut
Fysioterapeut århus